Menu

Indmeld Fodboldspiller

 

Her på siden kan du melde dig ind i Hesselager Fodbold ved at vælge "INDMELD" ud for din eller dit barns årgang. Vi vil herefter tilknytte dig eller dit barn til et hold ud fra alder og køn, når indmeldelsen er godkendt hos DBU FYN. 

 

Ofte stillede spørgsmål.

Hvordan sker betaling af kontingent?

Der betales kontingent 2 gange om året. (April og Oktober)

 

Første gang du skal betale kontingent modtager du en mail med et betalingslink og når du betaler, tilmeldes dit betalingskort automatisk en abonnementsordning.

 

Det betyder at kontingenter fremover automatisk trækkes på dit betalingskort. (Dankort, VISA-kort og Mastercard)

 

Du modtager en mail nogle dage før trækningen og det er dit eget ansvar, at klubben har din rigtige mailadresse.

Hvad hvis jeg skifter bank eller får et nyt betalingskort?

Hvis du skifter bank eller får et nyt betalingskort, modtager du en mail med et betalingslink. Her kan du betale kontingent og dit nye kort tilmeldes automatisk abonnementsordningen.

Er det sikkert?

Ja, dine kortoplysninger modtager hverken Hesselager Fodbold eller DBU. De behandles fortroligt og sikkert af QuickPay og Nets, der står bag betalingsløsningerne.

Kan jeg undgå abonnementsbetaling?

Nej, bestyrelsen har besluttet at alle medlemmer betaler via abonnementsordning. Det valg af truffet for at minimere den tid man ellers skal bruge på at rykke folk for betalinger. Husk på at bestyrelsen er frivillige folk, der arbejder for din klub i deres fritid. Og den tid kan bruges på meget andet sjovere og mere udviklende for klubben end at rykke for betalinger.

Hvordan melder jeg mig ud?

Du kan til enhver tid melde dig ud her!

Hvad hvis jeg tilmelder mig midt i en sæson?

Tilmelder du dig eller dit barn midt i en sæson, får du en rabat der svarer til at du kun betaler for resten af indeværende sæson.

Hvad hvis jeg ikke har råd kontingent?

Hvis du har svært ved at få råd til dit barns kontingent, så anbefaler vi at du kontakter "Broen Svendborg", der kan hjælpe dig.

 

Hesselager Fodbold kan også hjælpe dig med at ansøge om "FRITIDSPAS" hos Svendborg Kommune.

 

Spørg gerne dit barns træner eller kontakt vores Kasserer Christian Dirksen. Henvendelse sker helt fortroligt.

Yderligere spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte vores kasserer på mail dirksen.christian@gmail.com hvis du har andre spørgsmål, vedrørende medlemskab.

Kan jeg blive Passivt medlem?

Ja, i Hesselager Fodbold kan du blive passivt medlem, hvis du ønsker at støtte vores forening uden at være aktiv udøver. 

Dit bidrag har stor betydning for de rammer og oplevelser vi kan skabe for børn og voksne fodboldspillere, ligesom en passivt medlemskab vil give adgang til en række arrangementer, hvor der kræves medlemskab.

Bliv passivt medlem her!

Luk