Menu

Trænernyt! Forstærkning af trænerstaben på drenge-ungdom.

image
24. juni 2022 kl. 11:08
Hesselager Fodbold har øget fokus på udvikling af vores ældste drengehold og har derfor forstærket trænerkapaciteten betydeligt.

Hesselager Fodbold har lavet en aftale med Kasper Hansen (tv), der vil indgå i vores trænerstab omkring vores ungdomshold på drengesiden. Kasper vil i samarbejde med Mathias Nielsen (th) stå i spidsen for at udvikle U13 og U15 Drenge og dermed skabe et solidt fundament for fremtidens ungdomsfodbold i Hesselager. Kaspers tiltrædelse kan dog også give en positiv udvikling flere steder i organisationen og ikke kun på det nuværende U15 Drengehold.

Kasper Hansen har spillet intet mindre end 125 kampe i 1. Division og erhvervet sig T-træner licens, der er et af de højeste trænerniveauer man kan få og den højeste rangering af nuværende trænere i klubben. Kasper har i sin fodboldkarriere spillet kampe for S.F.B., B1909, Tårup IF og HOGG. 

Med Kasper ved roret, er der ingen tvivl om at der vil ske en kæmpe udvikling af vores drengeafdeling og vi forventer at se et tydeligt resultat af satsningen allerede i efteråret 2022, hvor drengene er tilmeldt 11/9m rækken for første gang nogensinde.

Vi glæder os til at følge og støtte op om Kasper og Mathias' arbejde med de unge drenge og håber desuden at den øgede viden og erfaring i trænerteamet, vil smitte af og inspirere de øvrige trænere i klubben. Endvidere håber vi at flere drenge vil få øjnene op for vores fodboldtilbud af høj kvalitet og vi på den måde også kan få flere drengespillere på banerne i Hesselager.

Vi ønsker altid at højne kvaliteten af vores tilbud til pige- og drengespillere i Hesselager Fodbold, men i særdeleshed også at udvikle vores trænere. Den øvrige trænerstab kan derfor også glæde sig over aftalen med Kasper og får nu en unik mulighed for at følge og lade sig inspirere af en særdeles erfaren og dygtig træner.

Træningstider kan som altid findes her: Træningstider alle hold

God sommer!

 

 

 
 

Luk