Menu

Pigefodboldens Dag 2020

image Pigeraketten 2020
10. juli 2020 kl. 10:18
Mandag d. 10. august er pigefodbolden i fokus hos Hesselager fodbold, når Pigeraketten lander og U12/13 pigerne holder åben træning for nye interesserede piger.

Pigefodboldens dag i Hesselager.

Når sommerferien er overstået skal der igen spilles masser af fodbold på Hesselager Stadion. Pigeholdene sparker efterårets sæson igang med aktiviteter for både store og små, nye som tidligere fodboldpiger.

 

Kl. 17.00 lander DBU's Pigeraket.

På Pigeraketten flyver de deltagende piger ud i et unikt rumunivers, hvor de skal besøge planeter med forskellige fodboldaktiviteter for at finde delene til klubnøglen, der er blevet ødelagt og kastet ud i rummet.

Pigerne skal i samarbejde med DBU’s astronaut samle den gyldne klubnøgle, så klubben atter kan blive åbnet til klubtræning.

 

KL. 16.45 afholder U12/13 Piger gratis prøvetræning.

U12/13 Piger ÅBEN TRÆNING for nye interesserede piger og giver mulighed for en gratis prøvetræning for dem der er for gamle til at deltage ved Pigeraketten, men ønsker at se om Pigefodbold er noget for dem. Her vil du bl.a. lære at drible, aflevere og selvfølgelig skyde en hel masse på mål. Det hele foregår i et trygt miljø sammen med andre piger i samme alder.

Alle er velkomne uanset erfaring og fodboldniveau. 

Onsdag d. 12/8 kl. 17.45 starter vores u16 piger op igen og træner frem mod 11m sæsonstart. Er du mellem 14-16 år så er det her du skal være.

Læs mere på Hesselager Pigefodbolds Facebookside.

 

Vi ses på Hesselager Stadion.